Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Moj Gabis ma dzis imieniny-wlasnie zobaczylam na nk bo tam pisza kto ma imieniny w danym dniu-nawet nie wiedzialam-musze sobie zapisac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
No ja nawet nie wiedziałam że coś takiego istnieje czy wyciągacz do sutków ale dziewczynki mnie dziś oświeciły...podusie w akcji zobaczyłam po weekendzie idę do storo center takiej szukać no i tego odciągacza bo tak jak Aga mówiła mogę mieć problemy a lepiej przeciwdziałać niż potem cierpieć.

Wy więcej dawajcie dobrych rad tu na forum bo taka zielona przyszła mama jak ja żyję w nieświadomości.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
Gabis to wszystkiego dobrego
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Ja te podusie widziałam jeśli mówimy o tych samych w Barnashusie Ale kwoty nie pamiętam. I tez mam ja zamiar kupić na sobotnich zakupkach Jeśli nie zacznę rodzić
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Dziekuje Aguss w imieniu synkaNa koniec dnia mamusia sie dowiedziala,ze synus mial dzis swoje pierwsze imieninki-masakra-hehe
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Pewnie tylko dziś sa imieniny Gabrysia A imieniny zawsze obchodzić sie powinno po urodzinkach Wszystkiego dobrego dla maluszka :*
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Daris miała taka wypasioną zapinaną extra sprawa ale zapomniałam w jakim sklepie kupiła
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
mialo byc pewnie nie tylko dzis sa imieniny Gabrysia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
kurcze a ja sie mecze z karmieniem, pierwsze slysze o tych poduchach i wyciagaczach a by mi sie przydaly. macie namiary na kupno ich tu w no nawet przez neta?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
wera1517 , cos w tym jest Spodobal sie jej Natan,hi,hi
Co do poduszki to dobry wynalazek. Ja kupilam wlasnie taka jak fasolka Ale sa rozne. Wydawalo mi sie,ze mam dobra. Ale jak zobaczylam jaka ma daris,to dopiero zauwazylam roznice. Bo daris ma po prostu super poduche
NANA76,no to wszystkiego naj dla Gabisa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok